WIJ MAKEN GERECHTEN DIE voldoen AAN JOUW WAARDEN

een nieuwe manier VAN DENKEN ONTWIKKELEN OVER ETEN

Door voor een bepaald soort eten te kiezen, beïnvloed je niet alleen je eigen levensstijl, maar ook de wereld om je heen.

Wij zien het eten als een bewuste keuze die we iedere dag maken. Het kan een kleine maar belangrijke stap zijn naar het bevorderen van gezondheid, stimuleren van groei en het versterken van volledige gemeenschappen.

2023 spring specials

SPRING FLAVOURS

VERANDERT DE MANIER WAAROP MENSEN OVER ETEN DENKEN

Zorgvuldig samengestelde gerechten, een ontwrichtende marketing en een totaalervaring die veel verder gaat dan wat klanten van een fast casual restaurant verwachten, het zijn allemaal elementen die eeetwell tot een lifestyle-fenomeen hebben gemaakt.

HET NIEUWE HERFSTMENU VERBINDT DE BOERDERIJ MET JE VORK

Door gebruik te maken van ingrediënten die rechtstreeks van de boerderij komen, streeft het merk ernaar om een directe verbinding te maken van de boerderij tot de vork – hierbij wordt de uitstoot verminderd en een product gecreëerd dat goed is voor de klant en geweldig voor de planeet.

HELE KOMMEN LEKKERS

Ze vinden dat lekker eten zoveel meer is dan louter smaak en techniek; het gaat om hoe merken en restaurants een positieve impact kunnen hebben op de wereld en de gemeenschap om hen heen.

Eeetwell Restaurant / WeWantMore

Eeetwell serveert gezond, lokaal geproduceerd eten met een grote portie bewustwording erbij. Met hamburgers van één euro en overvolle supermarkten is het gemakkelijk om te vergeten waar je eten eigenlijk vandaan komt. Laat staan de impact die het heeft. Eeetwell is erop gebrand om dit te veranderen.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor exclusieve aanbiedingen, een blik achter de schermen, originele verhalen, evenementen en nog veel meer.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.